Book TekX via Skedda

Teknologi & innovations lærer, pædagoger, folkeskole lærer, og andre medarbejdere i Rødovre Kommune der er oprettet som brugere kan booke faciliteter i Tek-X på vores nyt booking system, Skedda. 

Log på tekx.skedda.com. Alle medarbejdere med login credentials kan log på og book lokaler og teknologier.

Screenshot of Skedda booking system

lidt omkring booking af TekX.

Hvem kan booke TekX?

Som udgangspunkt er det skoler i Rødovre Kommune, der kan booke TekX’ lokaler som led i undervisningen i “Teknologi og Innovation” eller som understøttelse af andre fag.

Hvordan booker jeg TekX?

Er man ikke en T&I-lærer eller -pædagog i Rødovre Kommune,  har man 2 muligheder for booking af TekX:

1. Bliv oprettet som en bruger i Skedda, vores bookingsystem: Lærere, pædagogere og andre pædagogiske personale kan oprettes som brugere. Tag kontakt til TekXs mediekonsulent  Brandon Lewis på Teams, for at komme i gang.

ELLER

2. Hiv fat i din T&I-lærer på skolen og få dem til at booke for dig. TekX kan bookes af præcis intervaler – ned til 30 minutter. Det er ikke nødvendigt at hive en hel dag ud af programmet for at komme op i TekX. T&I-lærerne på skolerne ved nærmere besked og kan være med til at hjælpe og understøtte dig i din undervisning.

Nogle enkelte huskeregler:

  • Som udgangspunkt skal undervisningsaktiviteten være booket minimum 14 dage før afholdelse
  • Der kan være to klasser ad gangen i TekX – T&I-lærerne har adgang til kalenderen og kan hjælpe med at vise, hvad der er muligt.

Få hjælp til at afvikle og planlægge din undervisning!