Lydstudiet

Lydstudiet pro udstyr

Optag podcasts og stream live

TekX har et helt professionelt lydstudie, udstyret med 5 Shure SM7B mikrofoner monteret på justerbare mikrofonstativer, samt professionelt lydkort, forstærker og studiehøjtaler. Vi har også flere Sony kameraer og en video switcher, som gør det muligt at producere multikamera video optagelser eller streaming i OBS Studio. Læs videre om programmer, udstyr og mulighederne i lydstudiet.

Fleksibelt workflow: optag lyd direkte til Skoletube

I lydstudiet på TekX findes der en PC, der er tilsluttet vores mikrofonsystem. Her kan man logge på Skoletube og optage lyd direkte til den ønskede app, f.eks. WeVideo eller Soundation. Ved brug af de online apps i Skoletube slipper man for at gemme filer på fysiske enheder, da alt er gemt i skyen. Det gør det muligt at udføre redigeringsarbejde derhjemme uden at være afhængig af en bestemt enhed.

Programmer til downloadning

Lyd- og video optagelse og persondata

podcast studio with streaming

GDPR samtykke er et krav

Inden børne og elever må bruge lydstudiet, SKAL de få udfyldt og afleveret en samtykkeerklæring med deres forældres underskrift. Snak med en af vores medarbejdere for at høre mere og få de rigtige tilladelser på plads.