Kom i gang med

Keep Talking and Nobody Explodes.

Keep Talking and Nobody Explodes er et spil der centreret om en information-gap øvelse, hvor spillerne igennem samarbejde skal desarmere en tikkende bombe.

En spiller, bomberydderen, er fanget i værelse med en tredimensionel bombe foran sig. Bomben består af flere uafhængige moduler der hver især er en udfordring i praktiske anvendelse af mundtlig og skriftlig engelsk, logisk tækning, matematik, grammatik og memorisering.

Bomberydderen har til opgave både hurtigt og præcist at beskrive hvordan bomben er opbygget. Den anden spiller er en bombeekspert. Denne person er udenfor rummet og kan ikke se bomben, og har til opgave at komme med svarene på hvordan man desarmere bomben.

Bombeeksperten skal lytte omhyggeligt og prøve at forstå hvad bomberydderen fortæller om bomben Eksperten skal identificere bombens moduler og finde de tilsvarende bombemodul i manualen, og guide bomberydderen igennem desarmeringsprocessen.

Forløbet kan bookes her på  TekX.dk via din lokale T&I underviser. 

Keep talking and nobody explodes logo

Links

Formål
Forbedre “fluency” indenfor mundtligt engelsk og højne ordforrådet. Såfremt læreren ønsker det længere forløb er målet yderligere at eleven udvikler og forbedrer deres forståelse og brug af gambitter og kommunikationsstrategier. 

Nedenfor har vi hørt hvad eleverne på Hendriksholm syntes om forløbet.

Keep talking and nobody explodes fra et elevperspektiv