Inkscape 1.2

Inkscape logo

Designs i vektor kan bruges til alt

Inkscape er et gratis professionelt vektorbaseret design program. Når du designer noget i vektorformat, så kan du nemt oversætte og konvertere til andre filformater, der passer til flere andre teknologier på TekX. Uanset om du skal lave plakater, t-shirts, klistermærker, eller skal skære noget ud på laserskæreren, så kan du som udgangspunkt bruge den samme vektorgrafik til det hele. Du har endda mulighed for, at importere en vektorgrafik ind i et 3D program og omskabe dit design, så det kan 3D printes.

Lær Inkscape

Se vejledningsvideoerne herunder for at komme hurtigt i gang med Inkscape. Hver video viser en bestemt funktion, del af brugerfladen, eller proces, og giver overblik over de relaterede værktøjer. Alle videoer varer fra ca. 1 til 5 minutter.

Inkscape Øvelse: Tegn Adidas Logoet

Lære at tegne Adidas logoet i Inkscape.  Denne serie af videoer viser trin for trin hvordan man bruger former, skriftyper, tegner paths og path funktioner for at tegne en vektor version af logoet. Download projektmappen via knappen nedunder for at følge med i øvelsen. Se playlisten fra vores YouTube kanal, og følge med i eget tempo.