Kom i gang med

Explain Everything på Skoletube.

Explain Everything fungerer som et digitalt whiteboard til videooptagelser. Du kan tegne, skrive, lave matematiske udregninger, tilføje tekst, dokumenter, video og fotos. Du kan lave video med et meget varieret indhold. Explain Everything rummer er lang række værktøjer, som du kan bruge til at tilføje indhold til dit whiteboard, og med videoredigeringsfunktion har du fuld kontrol over, hvad der kommer med i den endelige video. 

Du kan importere en lang række dokumenter såsom Office dokumenter og PDF. Med tegneværktøjet og marker-værktøjet kan du optage en video, hvor du giver feedback på de studerendes opgaver. Udover at optage video, kan du også dele det hele som en PDF, så dine studerende kan få en PDF-version af dine rettelser sammen med videoen.

På Nyagerskole har de bl.a. brugt Explain Everything tværfagligt Naturfag/Teknologi & Innovations forløb m. fokus på modeltegning

Video og tekst materiale nedenfor, kommer fra fra skoletube, hvor du også kan finde inspirationsforløb mm.

Velkommen

Kort præsentation af Explain Everything til mac og pc, og til en version af programmet, der kører helt gnidningsfrit i browseren.

Explain everything på PC&Mac

Log ind første gang

Første gang du logger ind, kan du muligvis blive mødt med et par felter, der blot skal vinges af, før du kan komme ind i Explain.

Log ind

Sådan logger du dig ind på Explain Everything fra en computer eller mac.

Quickguide

Kom med hele vejen fra start til slut i denne quickguide. Undervejs går vi gennem programmets brugerflade og smarte optagefunktioner.

Nyt projekt

Sådan opretter du et nyt projekt

Hvordan opretter du et nyt projekt

Udgiv til Skoletube

Sådan udgiver du din færdige film til Skoletube

Samarbejde i Explain Everything

Se hvordan I nemt kan samarbejde i Explain Everything.

Samarbejde i Explain Everything