fjern-, udeundervisning og digitale værktøjer.

En ny og ændret hverdag, har i den grad vendt op og ned på alt. Det gælder også arbejdet med Teknologi & Innovation samt TekX. Det betyder dog ikke at arbejdet med indsatsen I Rødovre Kommune står stille. Det kan godt være at TekX er lukket ned, men via det digitale univers sættes fokus nu på målrettet kompetenceløft, der henvender sig til elever, lærere samt forældre på alle kommunens skoler.

Microsoft Teams

Microsoft teams logoAfhold møder onlineSkriftlig og mundtlig kommunikation. Giv eleverne opgaver og feedback. Del filer og foretag fælles redigering.

PowerPoint: ONLINE

powerpoint logoBrug PowerPoint i en webbrowser fx Google Chrome til at visualisere ved brug af billeder og korte tekster. Indsæt eksempelvis et link ind til en video, et dokument eller hjemmeside.

PowerPoint: OFFLINE

powerpoint logoLær hvordan du downloader og bruger PowerPoint til at visualisere ved brug af billeder og korte tekster. Indsæt eksempelvis et link ind til en video, et dokument eller hjemmeside.

Minecraft

Minecraft education logoByg din egen verden eller vælg en af de faglige byggeudfordringerne. Du kan arbejde med rumfang, areal, personkarakteristik, tegneserie o.l.

WeVideo

wevideo logoBrug WeVideo til videooptagelse og redigering af egne instruktions- og undervisningsvideoer.

Screencast

Screencast o matic logoLav dine egne skærmoptagelser med voice-over til brug i onlineundervisning, og del dem med dine elever.

Tinkercad

tinkercad logoArbejd med 3D-modellering. Byg ved brug af rummelige figur, elementer og mulighed for tekst.

Bookcreator

bookcreator logoLad eleverne producere deres egne digitale bøger med multimodalt indhold i Bookcreator.

Vlog/Podcasting

video log podcast logoLav din egen minipodcast eller gruppe diskussioner med 3 – 4 deltager.

Skoleblogs

skoleblogs logoLav din egen blog eller hjemmeside til klassen. Indholdet kan produceres af både lærer og elever.

Fortnite til Matematik

fortnite logoBrug “Creative” mode i Fortnite til at bygge med fagligt indhold.  Eksempelvis matematik opgaver fra 4. og 6. klasse, eller løs opgavesættet under links.

Padlet

padlet logoGiv eleverne en overskuelig virtuel tavle velegnet til lærer og elev feedback, hvor alle elevers besvarelser er tilgængelige og synlige for alle.

Scratch & Micro:bit

SCratch logo Kom i gang med at kode små spil, eller programmer og find ud af hvordan du kan lære at programmere en Micro:bit

Explain Everything

Explain everything logoBrug Explain Everything som en virtuel tavle med mulighed for fælles præsentationer, samarbejde og udvikling

Keep Talking and Nobody Explodes

Keep talking and nobody explodes logo….er et spil der centreret om en information-gap øvelse, hvor spillerne igennem samarbejde skal desarmere en tikkende bombe. Forløbet består kan bookes og køres på TekX eller derhjemme hvis I har en Steam konto.