Kom i gang med

Skoleblogs på Skoletube

 Skoleblogs kan du og dine elever oprette jeres egen blog eller en hjemmeside til klassen.

Indholdet til Skoleblogs kan produceres af både lærer og elever. Skoleblogs er lavet til undervisnings- og skolebrug, og der er mulighed for at gøre jeres blog eller hjemmeside privat, således at indholdet er beskyttet og ikke er tilgængeligt offentligt.  

Følgende tekst fra Skoletube.dk
Koblingen med Skoletube er nu blevet endnu stærkere. Du kan selvfølgelig stadigvæk direkte fra alle de blogs du opretter på skoleblogs, indlejre alle de medier du har produceret på skoletube direkte igennem den “Blå Fugl”. Du kan også stadigvæk oploade dine medier til skoletube direkte fra din blog, og du kan tilgå alle skoletubes værktøjer direkte. Udgiv alt til Skoletube Herudover har vi gjort det muligt at udgive et hvilket som helst blogindlæg lavet på skoleblogs direkte til skoletube og dine skoletubekanaler. Det sikre, at det du producerer på en blog, kan udgives til en afleverings- og/eller klassekanal. Hermed er også produktioner, hvor modaliteten tekst fylder meget, blevet en mulighed.

Skab hjemmesider med visuel bygger
Vi har etableret en ny skabelon på Skoleblogs, som gør det muligt at bygge hjemmesider via drag and drop. Det er super intuitivt, og man er virkelig godt hjulpet på vej af de over 100 forskellige skabeloner, som du kan tage udgangspunkt i – hvis du altså ikke vælger at bygge fra bunden. Byg skolens hjemmeside, lærerens blog, et PLC-center, en præsentation til projektopgaven og meget meget mere.

Videoerne kan også tilgås direkte på følgende YouTube playliste:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLFug8FIcQ1uhcZJGM9FQM5_p2Mn2PYyVB