Fra ovenpå: to elever arbejder med LEGO Spike

Galleri: LEGO Spike med 4.klasse fra Nyager Skole

På TekX er der mange der elsker LEGO – En af de fedeste ting man kan lave på TekX med LEGO er nemlig at bygge maskiner og robotter med LEGO Spike Prime. Fornyligt har elever fra 4.klasse på Nyager Skole været  forbi, for at arbejde med LEGO Spike. LEGO sættene kobler konstruktion med programmering via Spike Prime appen, der er en ‘SCRATCH’ baseret blokprogrammerings application.

For lærerne er LEGO Spike er en af de nemmeste læringsaktiviteter at komme i gang med, fordi det kræver ikke meget ekstra forberedelse.  LEGO har produceret et katalog over forløb som eleverne kan følge i Spike Prime appen. Når eleverne følger en byggeveledning, der kommer direkte fra LEGO, får de også læringsmaterialer der vejleder i programmering. Se billeder fra forløbet nedunder.

"LEGO Spike er en nem og legende tilgang til programmering. For elever der fordyber sig mest, har de mulighed for at udforske programmering og at bygge robotter, og videreudvikler modellerne. De syntes at det var sjov, og for nogen af dem, de opdager nærmest ikke at de har programmeret en robot."

Simon Refshauge Bergholt, teknologi og innovations lærer, Nygager Skole

På TekX har vi 15 LEGO Spike sæt. Det er nok til at sætte en klasse i gang i grupper af to. Spike Prime appen er installeret på alle vores bærebare computer, som vi anbefaler at booke samtidig. Elever kan også bruge deres skole computere med Spike Prime appen. 

LEGO Spike Prime på TekX

Kom godt i gang med det fedeste sæt fra LEGO Education!

Læs også

LEGO Challenge dansk fremhævet billede