collage af 3 elever

Elev Edition Podcast, Ep. 1: Dig Mig – En Verden i Rødovre

Elev Edition Podcast: Dig, Mig - En Verden I Rødovre

Vært: Brandon Lewis, teknologi og innovations lærer
Gæster: Isabella, Cecilie, og Malika
Sprog: Dansk

I april 2021 har alle elever i 8.klasse i Rødovre Kommune deltaget i det problembaserede læringsforløb “Dig, mig – en verden i Rødovre.” Forløbet handlede om at få elever til at undersøge en af flere mulige problemopstillinger fra organisationer i Rødovre. Eleverne arbejdede i små grupper for at finde løsninger til  de virkelighedsnære problemstillinger, og producere multimediepræsentationer af deres idéer. Tre dygtige unge piger fra Hendriksholm Skole i Rødovre har designet en prototype mobil app, der skal hjælpe børn og unge i Rødovre til at opdage og vælge mellem en masse forskellige fritidsaktiviteter. Hør deres fortælling om projektet, arbejdsprocessen og, hvordan de har fundet på  deres idé.

Appen hedder “Air” som står for “Aktiv I Rødovre.”

LINK: Se deres projekt her på Microsoft Sway
Logo for "Air" app design
"AIR" står for Aktiv I Rødovre.